Årets streetracing datum är nu bestämda. Dagmar800 Summer Streetrace kommer att äga rum Danmark vilket är helt nytt för i år. Vi kommer att ha totalt 8 st tävlingar denna sommaren med olika bilklasser. I vanlig ordning kommer vi att maila samtliga medlemmar 10 dagar innan start gällande plats av säkerhetsskäl. Ifall ni är sugna på att få ta del av riktiga värstingbilar som Ferrari, Audi R8 och Ford Mustang so är det Dagmar Streetrace som gäller och inget annat. Nytt för i år blir också att vi erbjuder alla deltagare en rabatt på led extraljus för fordon från en av våra samarbetspartner. Vi har väldigt många duktiga människor på plats som har stor erfarenhet av montering och elektronik för de som kanske inte känner sig bekväma med att själva installera extraljusen.

Till alla deltagare är datum enligt följande (obs. ändringar kan ske beroende på väder):

18 juni
26 juni
2 juli
7 juli
16 juli
26 juli
8 augusti
15 augusti

 

Välkomna!