Er din hvorfor stærk nok?

Hvorfor du starter din virksomhed?
Du skal have en meget stærk grund til at være i erhvervslivet. A, hvorfor der vil holde dig gå i lyset af frygt, og holde dig motiveret i forsøger gange i din virksomhed. De mere magtfulde dit hvorfor, jo mere af en motiverende faktor, vil det være.
Mange gange, jeg hører folk sige, “Jeg startede min forretning, fordi jeg elsker at gøre dette-det er sjovt.” Ja, din virksomhed er sikkert en masse sjov. Men er det tilstrækkeligt til at holde dig i gang? Med andre ord, vil det være sjovt, når du er indtil bitte timer om morgenen færdiggøre et projekt? For nogle mennesker, der kan være indbegrebet af sjov! Men hvis “sjov” er din hvorfor, skal du sørge for at hvert enkelt aspekt af virksomheden er sjovt for dig.
Din hvorfor bør være meget personlig, og noget, der vil inspirere dig til at opbygge din forretning og holde det i gang ligegyldigt hvad.
Da jeg startede, min hvorfor var “Fordi jeg ønsker at hjælpe virksomhedsejere bemyndiges.”
Problemet med det var min hvorfor var for en anden. Jeg gjorde alt dette for en anden. Med min hvorfor som eksterne, der var stadig altid en grund til at give op, eller udsætter. Efter alt, jeg var ikke gør dette for mig, jeg gjorde det så at andre virksomhedsejere kunne gavne. Nu er min passion, bemyndige andre, men jeg havde brug for en stærkere, mere personligt hvorfor.
Jeg var nødt til at gøre dette til en grunden til at jeg holdt kær mit hjerte. Min hvorfor for at være i erhvervslivet er, at jeg vil have en fleksibel tidsplan, så jeg kan tilbringe tid med min datter, når jeg ønsker. Jeg ønsker ikke at gå glip af noget mens hun vokser op, og at være i forretning for mig er den eneste måde for mig at gøre. Hun er en meget stærk hvorfor for mig. Når jeg får modløs, eller se en lang nat kommer, eller frygter det næste skridt i min virksomhed, jeg tænker over hvorfor jeg gør dette, og det inspirerer mig til at holde ud.
Din hvorfor bør gøre det samme for dig. Frustration, stress og træthed, bør din hvorfor trække dig og hjælpe med at give dig styrken til at holde ud. Hvis du finder du giver for nemt, eller din konstant procrastinating og gøre undskyldninger, måske du skal forny din hvorfor.
Lad mig præcisere noget; Jeg finder at hjælpe kvinder yderst tilfredsstillende. Jeg er meget passioneret omkring det. Jeg får en utrolig fornøjelse når jeg hjælpe nogen overvinde frygt, eller sæt et mål og nå det.. Disse ting er inspirerende for mig, og jeg ved, ud over en skygge af tvivl, det er mit formål i livet at undervise og hjælpe kvinder på denne måde. Dog kunne jeg finde en måde at gøre det mens du holder en corporate job. Jeg vælger at gøre det gennem min egen forretning. Min datter er min hvorfor til at arbejde for mig selv. Hvorfor du ønsker at være i erhvervslivet for dig selv, og dit formål i livet kan være to forskellige ting, lige som jeg har beskrevet.
Opgave: At finde dit hvorfor, hvis du allerede har en stærk derfor for at være i erhvervslivet, kan denne øvelse stadig hjælpe dig med at visualisere en fremtid for din virksomhed.
Tag et stykke papir og pen, eller Åbn et nyt dokument i dit tekstbehandlingsprogram. Gennem disse sonderende spørgsmål, du grave dybt for at finde en stærk grund til at fremdrive din virksomhed fremad.
Stil dig selv disse spørgsmål og skrive ned af svar: Hvorfor jeg beslutter at starte denne virksomhed? Er dette en stærk nok grund til at forblive i erhvervslivet? Vil derfor holde mig i gang når gange er hårde?
Hvis du finder, at denne grund ikke er stærk nok for dig, Spørg dig selv disse spørgsmål: Jeg elsker dette arbejde nok til at holde opbygge en forretning for mig selv? Kan jeg se mig selv gøre dette i 5 år? Er jeg virkelig brænder for det arbejde, jeg gør?
Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, besvare disse: Hvorfor er det at jeg følte jeg burde starte en virksomhed? Hvad gav dig gnisten af tanken om, at du bør starte din virksomhed, og hvad gjorde du tage springet og sige “Jeg har tænkt mig at starte en forretning!”
Copyright 2006 Jennifer Givler

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *