Skrigende mama

Halloween kostumer er hele kroppen outfits, der bæres på Halloween eller i løbet af det. Den årlige Halloween begivenhed afholdes den 31 oktober hvert eneste år. Det er uklart, hvor oprindelsen af Halloween kostumer er dog mange mennesker tror, det går tilbage i det mindste til de gamle keltere. Disse keltere brugte masker og kostumer lavet af naturlige materialer som græs til at narre deres fjender. Andre mulige oprindelse Halloween kostumer er Village People of Ireland’s drengestreger. De bar lignende ansigter og havde træskærer på dem. Halloween kostumer i dag er forbundet med festlighederne og sjov af Halloween. Skaighall, et irsk ord, der betyder “røgklokker”, er det, der gav anledning til Halloween i Irland.

Dagens Halloween kostumer kommer i mange stilarter. Den traditionelle, men tidløse, hvide kjole med lange slør er en populær Halloween kostume. Kvinder har mange valg: Bondekvinden i sin syede kjole og kost; hendes skolepige i hendes cheerleader uniform og hendes cheerleader uniform og sexet Pirate i hans pirat kostume. Og englen i englekostumen. Det mest omfattende udvalg af Halloween kostumer er for mænd: cowboy (sømand), politibetjent, bygningsarbejder / jæger, indbrudstyv, og andre sportsfolk. Feen er den mindst almindelige af mænds Halloween kostume muligheder. Det kræver normalt brugen af en rød doily.

Kostumer til Halloween er lige så varieret og forskelligartet som Halloween festlighederne. I fortiden, halloween parader blev ledet af gamle mænd klædt ud i kostumer, der hædrede grundlæggerne. Kvinderne bar lange, elegante kjoler, der mindede dem om den victorianske æra. Men dagens Halloween kostumer er blevet meget karakteristisk, og omfatter alt fra en charmerende Santa til en sød kæledyr kostume. Mange børn elsker de mange Halloween kostumer, de kan bære omkring ferie. Nogle af de mest elskede kostumer til sidste skoledag inkluderer Nøddeknækkeren eller Pumpkin King for 2021; og Care Bears for børn, der ikke ønsker at se spøgelser og nisser denne Halloween. Du kan finde mange børnekostumer. Der er søde versioner til de tre små grise, en skrædders lille prinsesse (uhyggelige cowgirls) og Wild Things.

Der er mange Halloween kostumer til rådighed, ikke kun for ferien. Men, lokale kostume butikker kan have noget mere specifikt til Halloween. Hvis du er specifik omkring den type karakter, dit barn leder efter, kan du finde det på et af disse steder. Der er så mange fantastiske muligheder: indisk landsby, kinesisk stjernetegn handel, japansk Koi folkekunst, indiansk og romersk mytologi. Hvis du går til dit nabolag Halloween shop, vil du være i stand til at finde noget helt unikt at fejre Halloween.

For dem, der søger en creepier Halloween kostume, kan du overveje ghoul / spøgelse kostumer. Dette kostume kræver kreativitet og dygtighed. Hvis du ønsker at gøre noget mere skræmmende, men ikke så skræmmende, så kan du overveje en af de mange gotiske stilarter kostumer. Gotiske kostumer kommer så mange muligheder, herunder dem af en vampyr, varulv eller heks, samt købmænd.

Du er måske ikke bekendt med at mumle. Men det er noget, som børn ofte siger. Og “Mumming natten ud!” Hvordan kan du vise dine børn, at Halloween handler om dem? Dette vil fange dine børns opmærksomhed og få dem til at klæde sig ud i skræmmende kostumer. Halloween er en glimrende mulighed for at engagere dit barn i at fejre ferien med dig. Dine børn vil blive inspireret af de skræmmende monstre og spøgelser, som de skaber. Det er ligegyldigt, om du bruger den traditionelle trick-or treat metode eller noget mere dystert, vil dit barn har en fantastisk Halloween.